• „Adevărații purtători de frumusețe sunt, pentru mine, întotdeauna ceilalți” - Mihai Măniuțiu

Club de carte Litera și Joie de Vivre, Ediția 8: „Sticletele”, de Donna Tartt

Club de carte Litera și Joie de Vivre, Ediția 8: „Sticletele”, de Donna Tartt

Marți, 7 iulie, de la ora 18.30, la ceainăria Joie de Vivre, va avea loc ediția cu nr. 7 a clubului de carte organizat de Editura Litera unde se va discuta despre Sticletele de Donna Tartt. Vă invităm să vă spuneți și voi părerea despre Sticletele, de Donna Tartt, roman câștigător al premiului Pulitzer pentru Ficțiune în 2014 și bestseller internațional, într-o întâlnire a pasionaților de lectură.

Clubul de carte Litera și Joie de Vivre este cel mai bun prilej de a discuta despre cărțile care ți-au plăcut sau nu, despre ce ai vrea să citești și ce nu ai putut să termini. Este cea mai potrivită ocazie de a-ți face prieteni noi cu care să împărtășești pasiunea lecturii, cărora li te poți confesa și de la care poți afla lucruri noi. Înscrierea se face pe e-mail la adresa book@lauracaltea.ro. 

Sticletele este o carte rară, un roman elegant, rafinat, menit să încânte și mintea, dar și sufletul. Astfel de cărți se numără probabil pe degetele de la o mână într-un deceniu... Donna Tartt ne oferă o operă de ficțiune excepțională.“ Stephen King, The New York Times Book Review

Vă așteptăm cu drag!

Adresa