• „Unde-i multă ezitare e greu de ştiut momentul potrivit” - Pindar

Club de carte ediția a XIII-a. „Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată”

Club de carte ediția a XIII-a. „Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată”

Odată cu volumul Moartea unui tată, Editura Litera a adus și în România celebra serie autobiografică Lupta mea, scrisă de Karl Ove Knausgård și distinsă cu Premiul Criticilor Norvegieni. Cele șase volume ale seriei au produs o impresie puternică în întreaga lume, plasându-l pe Knausgård printre marile nume ale literaturii nordice. Revista Time l-a numit „Proust al Norvegiei". Titlul autobiografiei, identic cu cel al manifestului lui Adolf Hitler, cât și stilul narativ frust și detaliile lipsite de menajamente față de sine și de cei apropiați, au creat numeroase controverse și garantează o lectură pasionantă.

„Knausgård a rupt barierele romanului autobiografic.” Jeffrey Eugenides 

Vă invităm să vă spuneți și voi părerea despre Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată, de Karl Ove Knausgård, într-o întâlnire a pasionaților de lectură, moderată de Laura Câlțea. 

Această ediție a clubului de carte este una aniversară: împlinim 1 an! :)

Clubul de carte Litera este cel mai bun prilej de a discuta despre cărțile care ți-au plăcut sau nu, despre ce ai vrea să citești și ce nu ai putut să termini. Este cea mai potrivită ocazie de a-ți face prieteni noi cu care să împărtășești pasiunea lecturii, cărora li te poți confesa și de la care poți afla lucruri noi.

Vă rugăm să vă înscrieți printr-un e-mail la adresa m.voda@litera.ro. Locurile sunt limitate.

Vă așteptăm cu drag!

Adresa