• „The only way to do it, is to do it” - Merce Cunningham

Club de carte bilunar la ceainăria Smart Change, „Personaje dostoievskiene”

Club de carte bilunar la ceainăria Smart Change, „Personaje dostoievskiene”

La Clubul de Carte puteți să vă disciplinaţi lectura, să citiţi din ce în ce mai mult, să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi, să vă dezvoltaţi abilităţile de comunicare. Propunerile legate de următoarele întâlniri sunt făcute de participanți la finalul fiecărei sesiuni.

Joi, 23 aprilie, începând cu ora 19.30, ne regăsim la clubul de carte Smart Change pentru a discuta despre personajele dostoievskiene!
Taxă de participare: 10 lei (include un ceai din partea casei)

Detalii și înscrieri: office.smartchange@gmail.com. Rezervări la 0723549743 / 0726694435 cu cel puțin 8 ore înainte de începerea evenimentului.

„Dacă am fost cândva fericit, atunci asta nu a fost în timpul primelor clipe îmbătătoare ale succesului meu, ci atunci când încă nu citisem și nu arătasem nimănui manuscrisul meu: în acele nopți lungi, înconjurat de speranțe și vise entuziasmate, și ale unei iubiri pătimașe pentru scrierea mea; când eram una cu fantezia mea, cu personajele pe care le creasem, ca niște oameni dragi, care ar fi existat în realitate, iar uneori chiar plângeam cu lacrimile cele mai sincere pentru eroul meu cel simplu.”

Aveți o carte preferată și ați dori să o dezbatem, alături de oameni primitori și pasionați de literatură? Aici puteți să vă disciplinaţi lectura, să citiţi din ce în ce mai mult, să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi, să vă dezvoltaţi abilităţile de comunicare. Printre autorii discutați se regăsesc Dostoievski, Tolstoi, Thomas Mann, Eminescu, Blaga, Antoine de Saint-Exupery, Lewis Carroll, Ernesto Sabato etc. Propunerile legate de următoarele întâlniri sunt făcute de participanți la finalul fiecărei sesiuni.

Vă așteptăm cu drag!

Adresa