• „Învăţat se cheamă un om care e bucuros să tot înveţe” - Nicolae Iorga

Ce mai faci, scriitorule? O întâlnire ARCEN cu Radu Vancu

Ce mai faci, scriitorule? O întâlnire ARCEN cu Radu Vancu

Joi, 5 noiembrie, de la ora 19.00, la Café Verona (strada Arthur Verona 13-15), ARCEN organizează alături de Librăria Cărturești un dialog cu Radu Vancu, unul dintre cei mai importanți poeți contemporani. 

Evenimentul de joi deschide o nouă serie de întâlniri tihnite și fără fasoane cu scriitori români contemporani care vor porni de fiecare dată de la întrebarea: „ce mai faci, scriitorule?”. Aducem poeți și prozatori în fața publicului ca să aflăm ideile, dilemele și visele lor, ca să înțelegem cum arată viața de zi și de noapte a scriitorilor și care sunt părerile lor despre lumea cărții. Îi întrebăm despre scris, iubire, literatură, despre relația cu orașul, despre muzică și film, despre societate, librării și despre mersul presei din România. 

Radu Vancu va veni la București și cu o pagină dintr-un text nepublicat, la care lucrează chiar acum și ne va citi și câteva rânduri dintr-un autor pe care-l preferă. Dialogul va fi moderat de Mihaela Pascu, Alexandra Adam și Edmond Niculușcă. Dincolo de întrebările noastre, Radu Vancu așteaptă și întrebările publicului.

Seria de întâlniri „Ce mai faci, scriitorule?” e o șansa să descoperiți scriitorii înainte ca ei să intre în manuale. Îi descoperim în joia fiecărui început de lună. Un eveniment ARCEN realizat în colaborare cu Librăria Cărturești.

 

Adresa