• „Nu poți avea o viziune perfectă despre cum trebuie să fie viața” - Alexandru Paleologu

CDPL FEST 44 cu Veronica D. Niculescu și „Hibernalia”, Dana Jenaru și Irina Georgescu

CDPL FEST 44 cu Veronica D. Niculescu și „Hibernalia”, Dana Jenaru și Irina Georgescu

CDPL FEST 44: o ediție la feminin, chiar înainte de 1 martie, cu Veronica D. Niculescu, Dana Jenaru și Irina Georgescu. 

29 februarie este scumpă la vedere, așa că nu puteam alege o altă zi mai potrivită pentru a lansa un volum mi-nu-nat: Hibernalia, de Veronica D. Niculescu, abia apărut la Casa de pariuri literare. Autoarea ne va citi un fragment din carte, criticul literar Dana Jenaru ne va prezenta „Hibernalia”, iar apoi vom discuta cu Veronica D. Niculescu pe marginea acestuia. 

Pentru a sărbători cum se cuvine apariția acestui volum, veți putea cumpăra „Hibernalia” la pachet cu „Simfonia animalieră” la un preț special: 20 de lei. Numai la CDPL FEST 44!

De cealaltă parte, pregătim și un dialog inedit cu Dana Jenaru, despre cei 10 ani de-ai săi de scris despre cărți, cum a ajuns să publice „Sebastian și lumea lui” (Editura Art, 2013), ce volum țese astăzi ș.a. În plus, ne va citi, în avanpremieră, câteva pagini din volumul pe care îl scrie acum. 

Irina Georgescu este cea de-a treia invitată la festul cu numărul 44. Irina va debuta cu un volum de proză scurtă, în curând, la Casa de pariuri literare. Pe 29 februarie vom semna, în prezența dumneavoastră, contractul de autor, iar Irina ne va citi un fragment inedit. 

Vă invităm cu drag, așadar, la cea de-a 44-a ediție a CDPL FEST. Nu aveți niciun motiv să nu ne fiți alături. :)

Adresa