• „Când ai un copil, ești părinte. Când ai doi, ești arbitru” - David Frost

Cartea Lunii Octombrie – Universul Science Fiction

Cartea Lunii Octombrie – Universul Science Fiction

Sâmbătă, 25 octombrie, la ora 15.00, Serial Readers organizează la ceainăria La Un Ceai, un eveniment special dedicat Cărții Lunii Octombrie și universului Science Fiction.

La cererea publicului -€“ deși, sincer vorbind, și nouă ne-a fost tare dor de voi - ne-am decis să reluăm tradiția și să organizăm o nouă întâlnire între cititori. Tema aleasă pentru revedere este una inedită și, sperăm noi, incitantă: literatura SF. Vom pleca de la cartea lunii, aleasă în urma voturilor voastre Fundația€œ, de Isaac Asimov - și vom dezbate un gen literar care, deși popular, încă este privit cu reticentă de unii cititori. 
  
Care este prima carte SF citită? Ce titluri și autori ne recomandați? De ce citiți povești Science Fiction sau, după caz, de ce nu? Este vreodată prea târziu sau prea devreme să începi să citești literatură SF? Haideți să explorăm împreună universurile infinite ale genului SF. Fără îndoială, la final de întâlnire literatură SF își va fi câștigat noi adepți. 
  
Îi vom avea alături de noi în această călătorie fantastică pe Michael Hăulică, scriitor român de science fiction, coordonator al colecțiilor de SF&F ale editurii Paladin și redactor-șef al revistei Argos, precum și pe Flavius Ardelean, un scriitor și un prieten tare drag nouă. Invitații noștri speciali vor veni încărcați cu povești și cărți în temă, toate de la Editura Paladin, partenerul acestei ediții. 
  
Participarea se face pe bază de rezervare, atfel încât va rugăm să trimiteți un mail cu numele complet și numărul de persoane pentru care doriți să faceți rezervarea la adresa de mail oana.radu@serialreaders.com până pe data de 23 octombrie 2014. Sau ne puteți contacta pe Facebook. 
  
*În cazul în care nu mai puteți ajunge va rugăm să anunțați la numărul de telefon 0741 05 89 35 cu 24 de ore înainte de eveniment. 
  
Taxa de participare: la liberă alegere, între 5 și€“ 25 lei, pentru că, în afară de temă, nu vrem să vă mai impunem nimic. Celor care se vor implica în discuții le vom răsplăti părerile cu câte o carte, dar vom avea grijă ca nimeni să nu plece de la eveniment fără o amintire plăcută. 
  
 Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag și cu multe cărți! 
  
Later edit: Flavius Ardelean ne-a anunțat, cu regret, că nu va mai putea să ajungă la eveniment. Noi, împreună cu Michael Hăulică, poveștile SF și cărțile Paladin vă așteptăm în continuare! 
  
 Welcome to The Club! 
 Echipa Serial Readers 

Adresa