• „Eşti încă tânăr atâta timp cât admiri şi în măsura în care admiri” - Lucian Blaga

Cartea de la ora 5 - Întâlnire cu cititorii

Cartea de la ora 5 - Întâlnire cu cititorii

Miercuri, 18 mai, „Cartea de la ora 5” se servește la ora 19:00 și pășește în offline, în compania aceluiași critic și eseist literar Dan C. Mihăilescu. 

Timp de două ore, pendulați între ficțiune și realitate pentru a descoperi cele mai fermecătoare fațete ale călătoriei, din și în cărți. 

Dacă până acum ați putut urmări zilnic recomandările de carte și discuțiile de pe pagina de Facebook Cartea de la ora 5, miercuri, 18 mai, vă așteptăm pe şoseaua Virtuţii nr. 148, Bucureşti, în Showroom eMAG Crangasi. Veți lua parte la o discuție fructuoasă, incitantă, livrescă și, cel mai important, bilaterală în care protagoniștii vor fi gazda emisiunii „Cartea de la ora 5”, Dan C. Mihăilescu, și voi, cititorii.

Vom discuta, vom dezbate și vom analiza cele mai frumoase lecturi de călătorie, cărți care îți țin companie la drum lung, cele mai fascinante călătorii imaginare, dar și cele mai dorite destinații de vacanță din cărți. 

Întrebările și sugestiile din public vor condimenta discuția și CONCURSUL cu premii în cărți va răsplăti dragostea și considerația voastră pentru lumea literelor. Evadați alături de noi din cotidian în lumea cuvintelor alese!

Adresa