• „La séduction: s’aimer un peu pour plaire beaucoup” - Yves Saint-Laurent

Carte peste carte la Noaptea Literaturii Europene

Carte peste carte la Noaptea Literaturii Europene

Haideți să punem, și de această dată, Carte peste carte și să reînnoim, împreună, fondul de volume necesar pentru cei peste 5.000 de elevi din Târgu Frumos!

În această săptămână, puteți dona cărți pentru Biblioteca orașului Târgu Frumos „Universul cunoașterii” în patru spații din București: Carturesti Verona, Casa Ion Mincu – sediul OAR, Spaţiul Public European și Piua Book Bar. 

*** 

Invităm, astfel, pasionații de literatură să ni se alăture în căutarea poveștilor în timpul Nopții Literaturii Europene la București, pe 9 septembrie, și să contribuie la răspândirea lor în mediile defavorizate prin proiectul Carte peste carte al Asociației Paspartu.

Cei care vor aduce volume – în cele patru spații menționate – la cea de-a V-a ediție a Nopții Literaturii Europene la București pentru dotarea Bibliotecii orașului Târgu Frumos, primesc la schimb o seară de lecturi din autori faini europeni, performance-uri, discuții, expoziții, proiecții și un after-party aniversar. Pentru programul complet al Nopții Literaturii Europene la București de pe 9 septembrie, accesați pagina de Facebook a evenimentului - sau site-ul acestuia.

Vă promitem că veți descoperi că aveți toate motivele să ne fiți alături!

Cei care nu pot participa la Noaptea Literaturii Europene la București, dar vor să doneze cărți pentru Biblioteca Târgu Frumos, pot duce volumele la Cărturești Verona, Casa Ion Mincu, Spațiul Public European și Piua Book Bar începând de astăzi, 5 septembrie, și până vineri, 9 septembrie (inclusiv).

***
Ediția curentă Carte peste carte este organizată în parteneriat cu Noaptea Literaturii Europene la București, Ediția a V-a (2016), eveniment al Reţelei Institutelor Culturale Naţionale din Europa (EUNIC).

Adresa