• „Simplitatea este accesul la esenţă” - J.W. Goethe

Care Santos la București. Lansare „Tot binele și tot răul”

Care Santos la București. Lansare „Tot binele și tot răul”

Editura Humanitas Fiction  vă invită marți, 12 noiembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu îndrăgita scriitoarea catalană Care Santos, prilejuită de lansarea romanului Tot binele și tot răul, recent apărut în colecția „Raftul Denisei”, coordonată de Denisa Comănescu. Traducerea din catalană este semnată de Jana Balacciu Matei. 

La lansare vor participa, alături de Care Santos, Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă culturală, Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro și Jana Balacciu Matei, traducătoarea cărții. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Discuția se va desfășura în limbile română şi spaniolă,cu traducere în limba română, și va cuprinde, de asemenea, o sesiune de întrebări şi răspunsuri precum și o sesiune de autografe.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

După bestsellerurile Poftă de ciocolată și Jumătate de viață, Care Santos publică în 2018 Tot binele și tot răul, un roman actual, în care lumina reflectorului cade asupra fragilității relațiilor de familie.

Romanul Tot binele și tot răul, de Care Santos este recomandat de Serial Readers și de Digi FM.

Adresa