• „Omul înțelept nu pune la încercare nici femeia, nici paharul” - proverb persan

Books, tea & more. „Vara în care mama a avut ochii verzi”

Books, tea & more. „Vara în care mama a avut ochii verzi”

Vorbești despre ceea ce citești? 

Te invităm la clubul de carte lunar – Books, tea & more –, organizat de Irina Markovits și Veronica Ștefan, realizat în parteneriat cu Lente&cafea (strada Arcului nr. 8, în apropierea bisericii Armenească) și Libris (ne facem timp pentru lectură!).
#RespectYourself

Ediția nr. 56: marți, 26 februarie 2019, ora 18:30. 
Cartea despre care vom discuta este Vara în care mama a avut ochii verzi, semnată de Tatiana Țîbuleac (Editura Cartier). 
Pentru fluența ideilor, sunt invitate să participe la discuții doar persoanele care au citit cartea.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face exclusiv prin intermediul unei rezervări și confirmarea acesteia la: clubdecarte3@gmail.com

DESPRE CARTE:
„Tatiana Țîbuleac a reușit un tur de forță cu acest prim roman al ei. Începutul, un overflow de imagini furioase și hipnotice, aduce bine cu Portocala mecanică de la un punct încolo, furia începe să se domolească, înlocuită de o visătorie paranoidă coagulată în jurul figurii mamei, generând la foc continuu fraze cu nimic mai prejos decât cele ale Aglajei Veteranyi; iar ultima treime a romanului, în care o mamă bolnavă de cancer și un fiu așteaptă moartea împreună – ei bine, pentru intensitatea ei atât de particulară nu îi pot găsi Tatianei Țîbuleac vreun corespondent. Scurt și intens, romanul ei splendid impune o prozatoare de la care am cele mai mari așteptări. (Radu Vancu)

Adresa