• „Am descoperit 1000 de căi pentru a nu produce un bec” - Thomas Edison

Books, tea & more. „Sexagenara și tânărul”, de Nora Iuga

Books, tea & more. „Sexagenara și tânărul”, de Nora Iuga

Vorbești despre ceea ce citești? 

Te invităm la clubul de carte lunar – Books, tea & more –, organizat de Irina Markovits și Veronica Ștefan, realizat în parteneriat cu Lente&cafea (strada Arcului nr. 8, în apropierea bisericii Armenească).

Ediția nr. 46: marți, 27 martie 2018, ora 18:30. Cartea despre care vom discuta este Sexagenara și tânărul, semnată de Nora Iuga, publicată de Editura Polirom. 

Pentru fluența ideilor, sunt invitate să participe la discuții doar persoanele care au citit cartea.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face exclusiv prin intermediul unei rezervări la: clubdecarte3@gmail.com

DESPRE CARTE:
Romanul Sexagenara și tânărul, distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din România, a fost tradus în Bulgaria, Slovenia, Germania, Spania, Italia și urmează să fie tradus în Franța.

Așezată în fața unui bărbat mult mai tânar decât ea, Anna își istorisește viața, amestecând amintirile despre ținutul natal, despre soțul ei Nino sau despre Terry, prietena care îi este mereu alături în diferite împrejurări, cu detalii amuzante privitoare la lumea literară a anilor ’70, dar și cu personaje și întâmplări de mai târziu. Rezultatul este o poveste densă, în mare măsură autobiografică.

„Am observat ca hârtia pe care scrii este cea mai perfectă ladă de gunoi, tot ce se adunî în exces acolo în creier și începe să doară trebuie deșertat. Și iubirile dau primele semnalul, eu sunt un balon, un mic dirijabil, când sacii de nisip mă țin pe loc, îi arunc pe rând și mă înalț.” (Nora Iuga)

Adresa