• „Trebuie să vă obișnuiți cu viața și să învățați să râdeți” - W.A. Mozart

Books, tea & more. „Pădurea întunecată”, de Nicole Krauss

Books, tea & more. „Pădurea întunecată”, de Nicole Krauss

Vorbești despre ceea ce citești? 

Te invităm la clubul de carte lunar – Books, tea & more –, organizat de Irina Markovits și Veronica Ștefan, realizat în parteneriat cu Lente&cafea (strada Arcului nr. 8, în apropierea bisericii Armenească) și Libris (ne facem timp pentru lectură!).
#RespectYourself

Ediția nr. 53: marți, 30 octombrie 2018, ora 18:30. 
Cartea despre care vom discuta este Pădurea întunecată, semnată de Nicole Krauss (Editura Humanitas Fiction, traducere și note de Luana Schidu).
Pentru fluența ideilor, sunt invitate să participe la discuții doar persoanele care au citit cartea.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face exclusiv prin intermediul unei rezervări la: clubdecarte3@gmail.com

DESPRE CARTE:
Pădurea întunecată, noul roman al lui Nicole Krauss, autoarea „Istoriei iubirii”, este, în SUA, National Bestseller și a fost desemnat cea mai bună carte de ficțiune a anului 2017 de către Esquire, Times Literary Supplement, Elle Magazine, Publishers Weekly, Financial Times, Guardian și Globe and Mail. Cu titlul luat dintr-un vers din Infernul lui Dante, este un roman misterios, care te absoarbe, urmând poveștile a două personaje distincte aflate într-o călătorie aproape inițiatică în Israel. Nicole este o tânără romancieră de 39 de ani din New York, în plină criză existențială, în timp ce Epstein este un avocat bătrân, fost antreprenor de succes, a cărui scară de valori se răstoarnă brusc. Amândoi își părăsesc familiile și par să străbată un drum dantesc, coborând cerc după cerc, fără să bănuiască ce îi așteaptă la capăt.

„Romanul elegant, provocator și hipnotizant al lui Nicole Krauss este opera ei cea mai valoroasă de până acum. Viu, inteligent și uneori plin de umor, este un tur de forță fascinant.“ (Publishers Weekly) 

Adresa