• „Dar cel mai de admirat e tot omul care, în mod negrăbit și fără să se apuce să muncească ostentativ, contemplă și vede” - Alexandru Paleologu

Books, tea & more. „Mâine în bătălie să te gândești la mine”

Books, tea & more. „Mâine în bătălie să te gândești la mine”

Vorbești despre ceea ce citești? 

Te invităm la clubul de carte lunar – Books, tea & more –, organizat de Irina Markovits și Veronica Stancu, realizat în parteneriat cu Lente&cafea (strada Arcului nr. 8, în apropierea bisericii Armenească).

Ediția nr. 37: miercuri, 31 mai 2017, ora 18:30. 
Cartea despre care vom discuta este Mâine în bătălie să te gândești la mine, de Javier Marías, publicată de Editura Univers.
Pentru fluența ideilor, sunt invitate să participe la discuții doar persoanele care au citit cartea.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face exclusiv prin intermediul unei rezervări la: clubdecarte3@gmail.com

DESPRE CARTE:
„Romanul cel mai celebru al lui Javier Marías: o întâlnire de dragoste ratată, moartea misterioasă a unei femei chiar în braţele naratorului, fără un motiv aparent şi pe neaşteptate, căutarea unui sens al acestei enigme se desfăşoară pe parcursul a peste trei sute de pagini năucitoare, pline de suspans şi de imprevizibil, într‑o carte în care, la fiecare rând, cititorul simte forţa uriaşă a destinului. “ (www.edituraunivers.ro)

„Este o carte într‑adevăr neobişnuită a unui scriitor neobişnuit, extraordinară… Ar trebui să fim fericiţi că asemenea cărţi există.“ (Literarisches Quartet) 

Romanul a primit în 1995 trei premii spaniole pentru cel mai bun roman al anului. În 1996, a fost distins cu Prix Femina Étranger, iar în 1998 cu Premio Literario Internationale Mondello pentru cele mai bune cărți străine publicate în Franța și Italia.

Adresa