• „Nu posedăm cu adevărat decât ceea ce putem aștepta” - Anna de Noailles

Bookathon la Biblioteca Națională a României

Bookathon la Biblioteca Națională a României

Cum vrei să-ți petreci a doua sâmbătă din mai? Te invităm să participi la un eveniment dedicat cărtilor – mai știți, acele lucruri din hârtie prăfuită dar totuși atât valoroase? Acest eveniment își propune să aducă cărțile mai aproape de generația noastră – și cum altfel decât prin mediul digital?

Book a Book este un proiect de înregistrare a tuturor cărților și articolelor Bibliotecii Naționale a României. Odată înregistrate, acestea vor deveni mai accesibile vouă, iubitorilor de cărți. Cărțile vor putea fi căutate și rezervate online. 

Bookathon este exact ce-i spune și numele. Un maraton de distractie in biblioteca, prin care tu și prietenii tăi puteți contribui la un proiect vizionar, de globalizare și răspândire a informațiilor – un proiect care-și dorește să aducă toate resursele la câteva click-uri distanță. Cum ne-am propus să facem asta? Printr-o serie de jocuri interactive si concursuri de tip treasure hunt, trivia, board-games și build-ups.

Ce avem pentru tine? O zi fun, în care pe langă faptul că o sa te distrezi de minune, o te alaturi unei cauze importante. Avem şi premii surpriză, bineînţeles.

Citește regulamentul: http://bookathon.bibnat.ro/regulament.pdf

NU UITA SĂ VII CU LAPTOPUL
-------------------------------------------------------------------------------------
BOARDGAMES:
- ALHAMBRA
- STONE AGE
- DIXIT
- 7 WONDERS
- CITADELS
- SMALL WORLD
- CATAN
- JUNGLE SPEED
- LOST CITIES
- DOMINIUM
- RICOCHET

PREMII:
- bilete Real Room Escape
- 3 volume Soldați ai terebentinei de Razvan T. Coloja
- 3 volume Pangeea, toamna de Razvan T. Coloja
- 3 volume Povestiri de la marginea realității, de Dan Radoiu
- 3 volume Theoria de Stefan Bolea

Adresa