• „Bucuria este semnul că viaţa a reuşit” - Henri Bergson

Atelier de poveste cu Cristina Andone: „Paganini”

Atelier de poveste cu Cristina Andone: „Paganini”

Vă așteptăm cu drag la un atelier de poveste cu scriitoarea Cristina Andone, sâmbătă, pe 12 octombrie, la 11:00, la Muzeul Național „George Enescu". Vom sta la povești muzicale și veți afla despre inegalabilul violonist şi compozitor Paganini, precum și mulți alți compozitori celebri, parte din seria Povești din Pădurea Muzicală, povestită de Cristina Andone. 
________________________

Ilustrații de: Thea Olteanu, Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita. 

Colecţia Poveşti din Pădurea Muzicală reprezintă o serie de poveşti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărţile, original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Opriţa şi Thea Olteanu, îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informaţii esentiale pentru cultura lor generală.

Acest nou volum ni-l aduce în centrul poveştii pe inegalabilul violonist şi compozitor Paganini, mereu nedespărţit de vioara sa dragă, Il Cannone. O călătorie muzicală jucăuşă, la capătul căreia copiii vor afla ce e acela un pizzicato, dar şi care e reţeta unui capriciu vanilat.

Vârstă recomandată: +6
Accesul la eveniment este gratuit și se face în baza unei rezervări la: ana.androne@nemira.ro.

Adresa