• „Well behaved women rarely make history” - Laurel Thatcher Ulrich

Agenția AdLittera organizează „Lectura de Joi”

Agenția AdLittera organizează „Lectura de Joi”

Începând cu 14 august 2014, în fiecare joi, de la orele 19.00 până la 21.00, timp de 6 ediții, Agenția AdLittera organizează „Lectura de Joi”, în sediul central al Bibliotecii Metropolitane București.

„Lectura de joi” este un program cultural organizat printr-o serie de 6 întâlniri, într-un cadru colocvial și informal, pentru publicul rezident bucureștean cu scriitorii consacrați şi debutanți.

Scopul acestui program este, în primul rând, de a încuraja dialogul cultural, încercând să aducă scriitorul mai aproape de public. Dorim ca literatura să nu mai fie identificată cu o nișă a elitelor, scriitura fiind într-adevăr un act artistic care nu este la îndemâna oricui, dar lectura poate deveni o obișnuință dacă o plasăm într-un mediu confortabil.

Joi, 14 august 2014, de la orele 19.00, în „Grădina de citit” a Bibliotecii Metropolitane București (BMB), vor lectura pentru public scriitoarea Doina Ruști, poetul Sorin Lucaci și actrița Daniela Nedelcu.

Moderatorul acestui eveniment este Andreea Banciu, traducător literar, cititoare împătimită, organizatoare de evenimente și promoter cultural. Accesul la evenimentele de joi este gratuit și se poate face cu începere de la 18:30.

„Lectura de Joi”, 14 Aug., are loc la sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București, în „Grădina de citit”, Str. Tache Ionescu nr. 4.

Adresa