• „Dragostea este misterul dintre doi oameni, nu asemănarea dintre ei” - John Fowles

7 ediții de Carte peste Carte și 6 ani de Paspartu

7 ediții de Carte peste Carte și 6 ani de Paspartu

Sâmbătă, 19 martie, ne întâlnim să strângem cărți pentru bibliotecile defavorizate din județul Sibiu și să serbăm 6 ani de Asociația Paspartu!

La vârsta asta, suntem suficient de mari încât să ne gândim la copiii mai puțin norocoși decât noi. Așa că hai sâmbătă la ziua noastră. Ne-o sărbătorim la Hecate și vrem cadouri: cărți frumoase pentru copii sau cărți tehnice/practice pentru adulți, pe care apoi le ducem la bibliotecile sărace din județul Sibiu.

Dăm la schimb 4 arte: Retrospectivă de filme de la Emineschool Bucharest Film Festival, concert de tango argentinian cântat de Sonido 13, cu lectură din Jorge Luis Borges, și expoziție foto de Ioana Bîrdu! La final, avem afterparty la vecinii de la CARE Cafe, cu Daniel, Fonotecq și George.

Nu uita, însă, că sâmbătă e doar apogeul unei săptămâni de strângere de carte: între marți, 15 martie și duminică, 20 martie inclusiv, poți aduce cărțile pentru copii sau practice la unul dintre cele 6 puncte de colectare din București: Hecate (Str. Olari, nr. 8), 2 sedii Compania de Librarii Bucuresti (Librăria nr. 7 – Progresul, Șoș. Giurgiului, nr. 119, bl. 11, și Librăria nr. 108 – Colentina, Șoș. Colentina, nr. 53, bl. 59), Seneca AntiCafe (Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1), Carturesti (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13), EFdeN (Bvd. Pache Protopopescu, nr. 66).

La 6 ani, organizăm 6 zile de colectă în 6 locuri din București!

Te așteptăm, deci, oricând să ne aduci cărți și sâmbătă să petreci alături de noi! Intrarea costă, desigur, o carte.

Întreabă-ne orice despre campania Carte peste Carte la contact@cartepestecarte.ro sau eli@asociatiapaspartu.ro.

Adresa