• „A fi liber înseamnă a gândi totul cu mintea ta” - Petre Ţuţea

24 S U E D I A - Bookfest 2017

24 S U E D I A - Bookfest 2017

Suedia va fi invitatul de onoare al Salonului Internațional de Carte Bookfest 2017. 

Sub sloganul „Sweden – Creating Stories”, Ambasada Suediei pregătește o serie de evenimente menite să promoveze literatura suedeză împreună cu invitații noștri din Suedia și să sporească interesul publicului român pentru valorile societății suedeze. Peste 20 de evenimente vor fi organizate cu un accent special pe educație și literatură pentru copii, egalitatea de gen, incluziunea socială și promovarea diversității.

„Suntem foarte bucuroși că Suedia este invitat de onoare în acest an la Bookfest! Le vom oferi românilor de toate vârstele gustul literaturii și societății suedeze în cadrul a 20 de evenimente interactive și informative pe care le organizăm. Ii invitam in mod deosebit pe copii să participe la activitățile dedicate lor in spațiul Bookfest Junior”, Excelența Sa, Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei în România.

Programul complet al țării invitat va fi publicat în luna mai. Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul standului Suediei va fi gratuit.

Suedia este reprezentată la Bookfest cu ajutorul partenerilor noștri cărora le mulțumim pentru susținere și implicare: Kulturrådet, Svenska institutet, IKEA Romania, eematico, Nod makerspace, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Sectia Suedeza, Headsome Communication, K+K Hotel Elisabeta, Humanitas Fiction, Editura Trei, Editura NEMIRA, Editura Vremea cât și organizatorului Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din Romania.

Adresa