• „Simplitatea este accesul la esenţă” - J.W. Goethe

William Wenton și hoțul de luridium - Bobbie Peers

<i>William Wenton și hoțul de luridium</i> - Bobbie Peers

William Wenton este cel mai mare spărgător de coduri din lume. Doar că el încă nu o știe...
William s-a întrebat mereu de ce familia sa și-a schimbat în mod neașteptat numele și adresa în urmă cu opt ani, părăsind Anglia pentru a se muta în Norvegia. Și îi e foarte dor de bunicul lui care a dispărut în mod misterios chiar în aceeași perioadă. Abia după ce William reușește să decripteze Imposibilitatea, cel mai dificil cod din lume, își dă seama de pericolul care-l pândise din umbră în toți acești ani. Pentru a supraviețui, trebuie neapărat să-și găsească bunicul cât mai repede și să se folosească la maximum de talentul său de spărgător de coduri.
William Wenton și hoțul de luridium este o aventură plină de suspans într-o nouă lume fantastică. Bobbie Peers a creat un univers original, construit cu multă migală, dar și mult umor. Roman de debut, cartea a primit deja în 2015 un premiu important în Norvegia, Ark’s Children’s Book Award, o competiție cu tradiție în care 10 000 de copii votează cea mai bună carte a anului.
Deja un fenomen literar mondial, cartea a fost vândută în peste 30 de țări și urmează să fie și ecranizată. (©Editura Nemi) Traducere: Ivona Berceanu.


Traducere
5 din 6
Poveste
5 din 6
Scriitură
5 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu