• „Să-ți cauți fericirea zilnic” - proverb din Egiptul antic

Vacanțe romantice de vis - Jasmina Trifoni

<i>Vacanțe romantice de vis</i> - Jasmina Trifoni

Scopul cărții este să vă stârnească entuziasmul pentru o călătorie în doi către locuri faimoase, de la plajele cu nisip alb ale fantasticelor insule tropicale din Caraibe și Oceanul Indian până la cele mai populare destinații din munți, de la orașe încărcate de artă și de la sate liniștite din îndrăgita Lume Veche până la sălbaticele, dar nu mai puțin fascinantele păduri amazoniene și marile rezervații africane. Vom merge în Bora Bora, cea mai frumoasă și cea mai romantică insulă din lume. Apoi, puteți alege seducția unor locuri care au constituit fundalul unor mari povești de dragoste, ca Verona lui Romeo și Julieta sau Agra cu fabulosul ei Taj Mahal, cel mai uimitor monument înălțat de un om pentru iubita lui.
Puteți să vă lăsați purtați de ideea unei vacanțe contemplative primăvara, când înfloresc cireșii la Kyoto, vechea capitală a misterioasei Japonii a gheișelor; sau să faceți o călătorie aventuroasă, dar și romantică în magica lume de gheață a Laponiei; ori să dormiți într-un cort luxos lângă Ayers Rock, în mijlocul roșu al Australiei, sau să rămâneți în labirintul spectaculoaselor canioane din vestul Statelor Unite.
Evadați în regiunea Champagne din Franța, pentru podgorii și crame cu cele mai sexy bule de pe planetă, sau în Thailanda, pentru un masaj voluptuos. Puteți merge într-o croazieră de-a lungul coastei Turciei sau printre insulele din Caraibe ori pe Nil într-o felucă.
Găsiți aici și idei originale ca să vă faceți vacanța cu adevărat unică, fie că hotărâți să vă căsătoriți în lumina arzătoare a apusului pe insula grecească Santorini, fie că vă oferiți inelul de logodnă zburând peste un recif coralier în formă de inimă din Marea Barieră de Corali a Australiei.
Am ales câte o stațiune anume din fiecare destinație – un mic hotel de lux, un vas sau chiar un pat de dimensiuni regești sub un cer presărat cu stele –, care va fi „colțișorul perfect” pentru o vacanță romantică de vis. Rămâne să vă decideți asupra unui detaliu mic, dar fundamental: persoana cu care veți împărtăși această experiență. (©Editura Litera) Traducere: Gabriel Drăghici.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
6 din 6
Documentare
5 din 6
Scriitură
4 din 6
Poveste
4 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu