• „God respects us when we work, but he loves us when we dance” - Les Blanc

Supereroi ai științei. Spațiul - Tracey Turner

<i>Supereroi ai științei. Spațiul</i> - Tracey Turner

Vrei să faci cunoștință cu câțiva supereroi ai științei? Te-ai întrebat vreodată cine sunt oamenii de știință curajoși, inteligenți și foarte hotărâți care ne-au ajutat să înțelegem incredibilele taine ale universului? Acum poți afla: Cine a șocat lumea punând Soarele în centrul tuturor lucrurilor; Cum niște „mici omuleți verzi” au ajutat la descoperirea unui nou tip de obiect spatial; Care este echipa frate-soră ce a făcut un telescop din balegă de cal!
Descoperă povești remarcabile despre Big Bang, ingeniozitate și o mare descoperire ce implică un măr și pregătește-te să fii uimit de acești supereroi ai științei!
În această carte îi veți găsi pe unii dintre cei mai mari supereroi ai științei care au trăit vreodată. Niciunul nu s-a avântat spre cer purtând o capă sau o mască specială… mă rog, din câte știm noi. Dar sunt cu toții adevărați supereroi ai științei pentru că aceștia, bărbați și femei cu voință de fier, au schimbat modul în care vedem locul nostru în univers.
Dacă ai visat vreodată să ajungi pe Lună, să îți faci un telescop din balegă de cal sau să îl descoperi pe Uranus, însoțește-i pe exploratorii spațiului în drumul lor către inelele lui Saturn, lunile lui Jupiter și micuțele stele rotitoare care acționează ca niște reflectoare ale spațiului.
Nu te așteaptă doar povești despre perseverență, curaj și inteligență sclipitoare, ci și câteva surprize, pentru că ești pe cale să faci cunoștință cu unii dintre cei mai fantastici supereroi ai științei cosmosului... (©Editura Nemi) Traducere: Alina Popescu.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
5 din 6
Documentare
5 din 6
Scriitură
5 din 6
Poveste
5 din 6
Traducere
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu