• „Marile lucruri sunt întotdeauna mici” - proverb chinezesc

Stuart Little - E.B. White

<i>Stuart Little</i> - E.B. White

Stuart Little nu e un șoarece ca oricare altul. S-a născut într-o familie de oameni, locuiește la New York cu părinții lui, fratele mai mare, George, și cu motanul Snowbell. Sigur, el e sfios și tăcut, dar când pofta de aventură îi dă ghes, nimic nu-i mai stă în cale.
Provocarea cea mare pentru temerarul șoricel apare când o pasăre drăgălașă – cea mai bună prietenă a lui – își ia zborul din cuibul ei improvizat în casa familiei Little. Hotărât să-i dea de urmă, Stuart își părăsește familia iubitoare. Călătoria se dovedește cum nu se poate mai palpitantă, dar rămâne de văzut dacă cei doi prieteni se vor regăsi vreodată.
„Să spui despre Stuart Little că este una dintre cele mai frumoase cărți pentru copii este o laudă prea modestă pentru un scriitor atât de talentat.” (The New York Times)
„Eleganța textului din romanul Stuart Little merge mână în mână cu ironia și imaginația pline de originalitate care accentuează inteligentul amestec de fantezie și realitate.” (Booklist) (©Editura Arthur) Traducere: Veronica D. Niculescu.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
5 din 6
Scriitură
4 din 6
Poveste
4 din 6
Redactare
5 din 6
Traducere
6 din 6

Nota mea

4 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu