• „Drumul cunoașterii e de la complicat la simplu” - Alexandru Paleologu

Soare în miez de noapte - Jo Nesbø

<i>Soare în miez de noapte</i> - Jo Nesbø

Al doilea volum al seriei Olav Johansen.
Jon, ucigaș plătit, a făcut o mare greșeală: l-a trădat pe cel mai notoriu interlop din Oslo — Pescarul. Acum, s-a ascuns de el într-un colț izolat al Norvegiei, sperând să-și găsească refugiu în sânul unei secte dintr-un oraș de munte atât de nordic, încât soarele nu apune niciodată.
Adăpostit într-o cabană în sălbăticie, Jon primește ajutor de la Lea, o mamă greu încercată, și de la Knut, tânărul ei fiu. Dar deși Lea îi face rost de o pușcă, iar Knut îi aduce provizii, soarele nocturn îl duce încetul cu încetul în pragul nebuniei. Iar oamenii trimiși de Pescar să-l asasineze sunt tot mai aproape. Mai există speranță pentru Jon, cel care nu le lăsa nicio șansă victimelor lui? „O poveste convingătoare despre înfrângerea, disperarea și salvarea unui om care se pierde în sălbăticie — unde sfârșește prin a se găsi pe sine. ” (The New York Times Book Review)
„Amatorilor de senzații tari cu siguranță le vor plăcea primele pagini din acest thriller existențial al lui Nesbø. O explorare captivantă a iubirii, credinței și răscumpărării.” (Richmond Times – Dispatch) (©Editura Trei) Traducere: Bogdan Perdivară.


Traducere
6 din 6
Redactare
5 din 6
Poveste
5 din 6
Scriitură
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu