• „E mai folositor să ştii să asculţi decât să ştii să vorbeşti” - Anonim

Planeta de Aur: Aventurile lui Hendrik de Mol - KJ Mecklenfeld

<i>Planeta de Aur: Aventurile lui Hendrik de Mol</i> - KJ Mecklenfeld

Hendrik de Mol nu este un băiat ca toți ceilalți. Este orfan, locuiește cu bunicul său Martinus într-un Muzeu al Jucăriilor, nu iese niciodată din casă și nici nu merge la școală. Într-o bună zi, bunicul Martinus, păstrătorul Celui Mai Important Secret din Universul Cunoscut, este răpit iar Hendrik este transformat într-o cârtiță de pluș, o jucărie. Va reuși Hendrik să își învingă teama de a ieși din casă, chiar mai mult, să zboare pe Planeta de Pluș, să îl elibereze pe bunicul Martinus din mâinile fiorosului Calavera și ai săi soldați de lemn și să se întoarcă în siguranță pe Pământ? (©www.kjmecklenfeld.nl)


Redactare
3 din 6
Poveste
4 din 6
Scriitură
5 din 6

Nota mea

4 din 6

Articol

Aventuri, tablete babiloniene, jucării cu o viață secretă, în care ursuleții de pluș se dovedesc a fi eroi salvatori, iar zmeii de hârtie, dragoni de lună, „Planeta de Aur” spune povestea lui Hendrik de Mol, un băiat de 9 ani ce trăiește cu bunicul său într-un muzeu al jucăriilor și pe care o păpușă de lemn malefică, Calavera, îl transformă într-o cârtiță de pluș.

3 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu


 1. K.J. Mecklenfeld 21-12-2014 20:03

  Minunat! Snorcaila poate sa iti ofere sugestii pentru carti pufoase, sunt sigur. El si cu Knopf deja au devenit prieteni pe reteaua internet a plushurilor asa ca vom mai auzi unii de altii. Vezi cum foloseste un plush la casa omului? Iti mai inveseleste ziua si te face (vrei, nu vrei) sa mai dai in mintea copiilor :-)PS - si eu ma bucur de cunostinta; astept cu nerabdare parerea ta despre Planeta de AurO seara faina va dorim acolo tuturor, de aici din Biroul de Plush :-)

  Raspunde
 2. K.J. Mecklenfeld 21-12-2014 12:16

  Grozav! Multumim pentru fotografie, Laura!Knopf ar vrea sa stea candva de vorba cu ursuletul tau, imi zice. Intreaba cum il cheama si daca el este cel care se ocupa de partea de literatura pentru copii din bibilioteca ta :-)

  Raspunde
 3. Laura Câlțea 21-12-2014 17:03

  :) Deși nu aveam în plan asta, cred că se impune să fac pe site și categoria Cărți pentru copii, așa că Snorcăilă va fi, probabil ajutorul meu, pentru că singură nu mă descurc :) Din fericire, l-am descoperit și pe Knopf și-mi plac mult preferințele lui literare, așa că presimt că ăsta va fi „începutul unei frumoase prietenii” :)