• „Ajuţi pe cineva care, chiar când nu mai poate, vrea” - Henrik Ibsen

Pericol în Arctica - Mary Pope Osborne

<i>Pericol în Arctica</i> - Mary Pope Osborne

Portalul Magic#12. Pericol în Arctica
Jack și Annie călătoresc în căsuța magică până la Polul Nord, unde este te-te-teribil de fri-frig-frig! Din fericire, un vânător de foci eschimos le împrumută haine călduroase. Din nefericire, copiii răman blocați pe o banchiză și gheața începe să crape… Cine îi va salva pe copii? Jack și Annie au dezlegat până acum trei ghicitori magice și mai au una singură. Ajută-i și tu pe eroii tăi preferați și află o mulțime de lucruri despre Polul Nord.
Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine. (©Editura Paralela 45) Cristina Miron


Traducere
4 din 6
Poveste
4 din 6
Scriitură
3 din 6
Documentare
4 din 6
Grafică
2 din 6
Calitatea imaginilor
3 din 6

Nota mea

4 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu