• „Omul are trei vârste: tinerețea, vârsta mijlocie și «Vai, ce bine arăți!»” - Fulton J. Sheen

Parentingul magic. Șapte pași simpli pentru o educație reușită a copiilor - Hedvig Montgomery

<i>Parentingul magic. Șapte pași simpli pentru o educație reușită a copiilor</i> - Hedvig Montgomery

Cartea surprinde esențialul din ceea ce orice părinte trebuie să știe. (Jesper Juul)
Cum le insuflați copiilor sentimentul de apartenență? Cum le clădiți încrederea de sine, sentimentul de siguranță și tăria de caracter? Și cum gestionați emoțiile lor explozive? Această carte, considerată noua biblie de parenting din țările nordice, îi ajută pe părinți nu doar să devină mai înțelepți și să depășească momentele dificile, ci și să-și analizeze propria copilărie și propriile reacții față de odraslele lor. Ingredientul esențial rezidă aici în menținerea unei strânse legături cu micuții, în păstrarea unui „noi” unitar.
Dacă va fi bine hrănită, această legătură de atașament va energiza părinții pe timpul nopților nedormite și al nesfârșitelor episoade de răceală sau gripă, dar le va aduce și încântare în momentele magice ale primilor pași, ale primei zile de școală, ale celei dintâi iubiri adolescentine. Și, cum proiectul de părinte este unul cu bătaie lungă, volumul de față continuă cu alte patru cărți semnate de autoarea norvegiană, dedicate etapelor specifice de dezvoltare – de la copilăria mică până la adolescență.
Hedvig Montgomery, psihoterapeut de familie cu peste două decenii de experiență clinică, este autoarea seriei „Parentingul magic” și ține seminarii de educație parentală în cadrul organizației Famlab. În curând, Editura Trei va publica a doua carte din serie, Timpul miracolelor, dedicată părinților cu copii de până la doi ani. (©Editura Trei) Traducere: Liana Haidar.


Documentare
6 din 6
Scriitură
5 din 6
Poveste
5 din 6
Redactare
5 din 6
Traducere
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu