• „Well behaved women rarely make history” - Laurel Thatcher Ulrich

Paradoxul Cimpanzeului. Programul de management al minții pentru încredere, succes și fericire - Steve Peters

<i>Paradoxul Cimpanzeului. Programul de management al minții pentru încredere, succes și fericire</i> - Steve Peters

Îți sabotezi singur succesul și fericirea?
Te străduiești să te înțelegi?
Emoțiile îți dictează uneori viața?
Cimpanzeul tău interior poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman… acesta e Paradoxul Cimpanzeului.
Paradoxul Cimpanzeului este un program de management al minții foarte eficient, care te poate ajuta să devii o persoană mai fericită, mai încrezătoare, mai sănătoasă și cu mai mult succes. În această carte, prof. Steve Peters îți explică disputa care are loc în mintea ta și apoi îți arată cum poți aplica această înțelegere în fiecare domeniu al vieții tale, astfel încât: Să recunoști modul în care îți funcționează mintea; Să îți înțelegi și gestionezi emoțiile și gândurile; Să te gestionezi și să devii persoana care ai vrea să fii.
O carte recomandată celor interesați de performanță, celor care vor să se înțeleagă mai bine și să schimbe modul în care reacționează la anumite situații, precum și psihiatrilor, psihologilor și oamenilor de comunicare.
Prof. Steve Peters este psihiatru consultant și a activat 20 de ani în domeniul psihiatriei clinice. Este licențiat în matematică, educație și medicină, are un master în educație medicală și studii postuniversitare în medicina sportivă, educație și psihiatrie. Este lector senior la Universitatea Sheffield din 1994, decan al Școlii de Medicină și membru al Comisiei de examinare în psihiatrie a Royal College of Psychiatrists. Lucrează și în domeniul sportului de performanță, fiind psihiatrul echipei Sky Pro Cycling (tehnicile sale de antrenament mintal au fost considerate o contribuție importantă la câștigarea celor douăsprezece medalii la Jocurile Olimpice de la Londra, dintre care opt de aur) și psihiatru consultant pentru FC Liverpool. În afara sportului de elită, prof. Peters a lucrat cu directori generali și executivi, pacienți și medici rezidenți, ajutându-i să înțeleagă de ce gândesc și acționează așa cum o fac și cum își pot gestiona mințile pentru a optimiza performanța la muncă, dar și în viața personală. (©Editura Publica) Traducere: Monica Lungu.


0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu