• „Orice vocaţie începe prin a admira” - Michel Tournier

O să-mi mănânce pisica ochii? Răspunsuri la întrebări mari și mici despre moarte - Caitlin Doughty

<i>O să-mi mănânce pisica ochii? Răspunsuri la întrebări mari și mici despre moarte</i> - Caitlin Doughty

E bine să păstrezi craniul unui prieten? Care e cel mai bun sol pentru mumificare? Ce se întâmplă când mori într-un avion? De ce au cadavrele diferite culori? Ce se întâmplă dacă înghiți popcorn înainte să fii ars(ă) la crematoriu?
În fiecare zi, Caitlin Doughty, antreprenor de pompe funebre, primește întrebări despre moarte, iar cele mai interesante vin chiar de la copii.
Prin urmare, a scris acest ghid eclectic, relaxat și bine documentat, conținând răspunsuri factuale și pline de umor la 35 de întrebări despre moarte – ce se întâmplă înăuntrul și în afara trupurilor noastre după ce murim.
„În această carte se dau detalii științifice reale, dar și contexte culturale despre moarte și ce înseamnă a muri; ne întâlnim și cu puțină istorie, subiectul e grav și tratat cu seriozitate, dar îmbrăcat într-un umor extrem de inteligent.” (Philadelphia Tribune)
„O carte amuzantă, curajoasă și, pe alocuri, cu accente filozofice, care ne arată cât de puține știm, de fapt, despre moarte.” (The Guardian) (©Editura Nemira) Traducere: Dorina Tătăran.


0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu