• „Cine nu a găsit prilejul în sine nu găsește nici în jurul său marile prilejuri” - Constantin Noica

Nopțile dinaintea Crăciunului - Tony Ross (il.)

<i>Nopțile dinaintea Crăciunului</i> - Tony Ross (il.)

Nopțile dinaintea Crăciunului, o colecție de 24 de povești clasice, ilustrate de Tony Ross, care pot fi citite în așteptarea Moșului.
Când se lasă seara și zăpada începe să se cearnă la ferestre, e vremea poveștilor, a cântecelor de leagăn și a magiei. În aceste pagini veți găsi copii curajoși, animale vorbitoare, fetițe cu chibrituri, spiritele Crăciunului și alte chestii fantasmagorice. Îl veți cunoaște pe Moș Crăciun, Ebenezer Scrooge și pe Crăiasa Zăpezii. Ați putea chiar să trageți cu ochiul la câțiva elfi, uriași și zâne. O celebrare opulentă și veselă, Nopțile dinaintea Crăciunului este companionul ideal pentru numărătoarea inversă până la sărbătoarea magică.
O selecție de povești clasice și poeme semate de cei mai îndrăgiți autori: Hans Christian Andersen, Charles Dickens, Frații Grimm, Kenneth Grahame, Louisa Marie Alcott, Oscar Wilde, Lev Tolstoi, Mark Twain, Eleanor Farjeon, Christina Rossetti, Norman Hunter, L. Frank Baum și mulți alții. Traducere: Ana Dragomirescu, Carmen Ciora și Domnica Drumea. (©Editura Pandora M)


Traducere
5 din 6
Redactare
5 din 6
Poveste
5 din 6
Scriitură
5 din 6
Documentare
6 din 6
Grafică
5 din 6
Calitatea imaginilor
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu