• „Bucuria este semnul că viaţa a reuşit” - Henri Bergson

Mort la datorie - Stephen King

<i>Mort la datorie</i> - Stephen King

Seria Bill Hodges, partea a III-a. Brady Hartsfield e în stare vegetativă de mulți ani. Să-și revină complet pare improbabil. Dar, dincolo de starea lui, autorul atentatului cu Mercedes în care au murit opt persoane este, de fapt, foarte prezent. Mai mult, a perseverat și și-a dezvoltat puteri noi, ucigătoare, care pot face dezastru fără ca el să părăsească patul de spital. Acum e gata de un alt atac și hotărât să se răzbune pe oricine îi stă în drum. Printre alții, în drum stă și Bill Hodges, polițistul pe care îl știți din Mr. Mercedes și Ce-am găsit al meu să fie.
„O carte clasică de Stephen King. Personaje sinistre, dar realiste, care ți se bagă pe sub piele și rămân acolo, o poveste palpitantă, cu răsturnări de situație la o viteză amețitoare, proză încântătoare, toate dovedesc încă o data că unul dintre cei mai talentați povestitori din America este și unul dintre cei mai buni scriitori.” (Associated Press)
„Un thriller atât de întunecat, dar care nu lasă deoparte iubirea, pierderea și, poate, mântuirea.” (The Cleveland Plain Dealer) (©Editura Nemira) Traducere: Ruxandra Toma.


Scriitură
6 din 6
Poveste
4 din 6
Traducere
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu