• „Omul are trei vârste: tinerețea, vârsta mijlocie și «Vai, ce bine arăți!»” - Fulton J. Sheen

Împreună este mai bine. O carte mică, plină de inspirație - Simon Sinek

<i>Împreună este mai bine. O carte mică, plină de inspirație</i> - Simon Sinek

Când muncești din greu la ceva de care nu-ți pasă se numește stres. Când muncești din greu la ceva care îți place la nebunie se numește pasiune.
Cei mai mulți dintre noi își trăiesc viața la întâmplare - în virtutea inerției. Împlinirea vine când ne trăim viața cu un scop.
„Ce planuri ai cu viața ta? Ce faci cu viața ta acum?” „Ai vreun scop? O viziune? Ești conștient de motivele pentru care faci ceea ce faci?”Cu toții știm pe cineva care a avut bătăi de cap cu una dintre aceste întrebări. Răspunsul la oricare dintre ele poate părea deseori evaziv sau incert. Chiar dacă există nenumărate drumuri care duc spre viitorul nesigur, doar într-un singur mod ne putem spori șansele de a ne bucura de călătorie: să călătorim împreună cu cineva.
Ne putem construi singuri o carieră de succes sau o viață, dar de ce am face asta?
Împreună este mai bine.
Această carte mică, unică și încântătoare ne arată într-un mod neașteptat că împreună este mai bine. Simon Sinek, autorul bestsellerurilor Începe cu de ce și Liderii mănâncă ultimii, combină învățături pe care le-a adunat din toată lumea cu o încântătoare fabulă originală și frumos ilustrată. (©Editura Publica) Traducere: Mihaela Sofonea.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
5 din 6
Scriitură
4 din 6
Poveste
4 din 6

Nota mea

4 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu