• „La séduction: s’aimer un peu pour plaire beaucoup” - Yves Saint-Laurent

Gândirea riscantă: Cum să-ți activezi curajul în situații dificile - Jonah Sachs

<i>Gândirea riscantă: Cum să-ți activezi curajul în situații dificile</i> - Jonah Sachs

Prin intermediul poveștilor unor inovatori din business, să- nătatea, educație și activism, și a numeroase studii de cerce- tare, Gândirea riscantă dezvăluie calea către zone revoluțio- nare pentru oricine este pregătit să iasă din zona de confort. O lectură interesantă și, în același timp, accesibilă, aceas- tă carte are capacitatea de a schimba felul în care ne privim munca și viața.
Din postura de cofondator al companiei Free Range Studios, Jonah Sachs a ajutat sute de branduri și cauze umanitare să pătrundă în conștiința publicului prin campanii memorabile. Legendarele sale clipuri virale The Meatrix și The Story of Stuff au atras atenția a peste 65 de milioane de oameni asupra unor probleme sociale esențiale. Un inovator constant, poveștile și site-urile create de el au fost premiate în numeroase rânduri la Festivalul de Film South by Southwest.
Prima sa carte, Războiul poveștilor (Black Button Books, 2016), a fost apreciată la nivel mondial. Articolele și opiniile lui Jonah Sachs au apărut în The New York Times, The Washington Post, la CNN, fox News, Sundance Film Festival, NPr și în Fast Company Magazine, care l-a numit unul dintre cei mai influenți 50 de inovatori pe plan social.
Întrebându-se de ce atât de mulți dintre noi se blochează în gândirea convențională, revolută când vine vorba de muncă, Jonah Sachs susține convingător că răspunsul rezidă într-un amestec de teamă și obișnuință. (Publishers Weekly)
Ne dezvăluie metode simple prin care să ne găsim soluții creative la probleme aparent de nerezolvat și prin care să ne eliberăm de inerție și plafonare. (Black Button) (©Editura Black Button Books) Traducere: Anca Dumitrescu.


0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu