• „Vous connaissez depuis longtemps ce que j'ai voulu établir, le droit de tout oser” - Paul Gauguin

Frumoasele adormite - Stephen King

<i>Frumoasele adormite</i> - Stephen King

Într-o colaborare spectaculoasă, Stephen King și fiul sau, Owen King, pornesc de la o premisă originală și incendiară: ce s-ar întâmplă dacă ar dispărea femeile?
Într-un viitor deloc îndepărtat, după ce adorm, femeile sunt acoperite de coconi asemenea fluturilor, iar dacă cineva îndrăznește să le tulbure somnul le va transforma în creaturi incredibil de agresive. Una singură, Evie Black, e imună la blestem.
Abandonați și lăsați pradă instinctelor primare, bărbații se împart în facțiuni: unii vor s-o salveze pe Evie, iar alții nu vor decât să mențină haosul. Într-o lume a bărbaților, totul se reduce la agresivitate foarte rapid.
„Un carusel violent, distopic, care te va îngrozi și te va prinde de la prima pagină.” (People) „Încă un thriller blockbuster, în care Mr. Mercedes se întâlnește cu Închisoarea îngerilor: bărbați brutali, femei care s-au săturat de starea de fapt, alcool, sărăcie rurală. O plăcere vinovată, murdară de sânge.” (Kirkus Reviews) (©Editura Nemira) Traducere: Ruxandra Toma.


0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu