• „Simplitatea este accesul la esenţă” - J.W. Goethe

Freeman’s: cele mai bune texte noi - John Freeman

<i>Freeman’s: cele mai bune texte noi</i> - John Freeman

Freeman’s: mai bune texte noi este al patrulea număr al antologiei literare numite de critici „curajoasă” (Minneapolis Star-Tribune) și „proaspătă” (Chicago Literati). Acest număr, cel de-al doilea tradus în limba română, cuprinde 29 scriitori, cu vârste cuprinse între 25 și 70 de ani, din 20 de țări, care scriu în aproape la fel de multe limbi. Freeman’s: cele mai bune texte noi reprezintă un nou gen de listă, un manifest estetic al prezentului.
„Cel mai în vârstă are 70 de ani. Cel mai tânăr, 26. Între aceștia, cea mai bună listă de acest fel pe care am mai văzut-o vreodată!” (Marlon James)
„Antologia Freeman’s stabilește un nou standard pentru revistele literare. Este proaspătă și plină de povești nuanțate care îți rămân în minte mult timp după ce le-ai terminat.” (Chicago Literati)
Este o radiografie subiectivă a literaturii de azi. O expunere minuțioasă a peste 20 de voci, de generații, de continente, de culori. 28 de texte care ne conectează vulnerabilitățile, așteptările și speranțele. (Black Button) (©Editura Black Button Books) Traducere: Elena Marcu, Aurelia Ulici.


0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu