• „Orice vocaţie începe prin a admira” - Michel Tournier

Femei periculoase, vol. 1 - George R.R. Martin

<i>Femei periculoase, vol. 1</i> - George R.R. Martin

George R.R. Martin şi Gardner Dozois aduc Femei periculoase, vol. 1 la Nemira. Războinice care manevrează cu măiestrie sabia, femei pilot, femei din spațiu, ucigașe în serie, femei fatale irezistibile, vrăjitoare, fete rele, rebele și supereroine. Toate, în palpitanta antologie Femei periculoase concepută de George R.R. Martin și Gardner Dozois. Joe Abercrombie, Jim Butcher sau Brandon Sanderson se întâlnesc cu Lev Grossman și Carrie Vaughn în paginile unei cărți în care cititorul va găsi SF, fantasy, horror, suspans, care contrazice orice așteptări și confirmă că, într-adevăr, imaginația nu are limite.
În viitorul postapocaliptic și în trecutul îndepărtat, luptele se poartă mai ales pe căi nebănuite, personajele se dezvăluie mai ales așa cum nu ni le închipuim și poveștile se petrec mai ales ca în literatură: în deplină libertate.
Pe lângă povestirile premiate sau nominalizate cuprinse în antologie, Femei periculoase a primit Premiul World Fantasy pentru Cea mai bună antologie din 2014. (©Editura Nemira) Traducere: Filip Columbeanu.


Articol

George R.R. Martin şi Gardner Dozois aduc o nouă antologie SF&F la Editura Nemira: „Femei periculoase”, vol. 1.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu