• „Omul are trei vârste: tinerețea, vârsta mijlocie și «Vai, ce bine arăți!»” - Fulton J. Sheen

Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea - Rachel Ignotofsky

<i>Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea</i> - Rachel Ignotofsky

Carte educativă, minunat scrisă și ilustrată de Rachel Ignotofsky, Femei în știință aduce în prim-plan contribuțiile a 50 de femei notabile în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), din Antichitate și până azi. Acest volum, plin de ilustrații unice și fascinante, conține și infografice pe teme importante precum echipamentul de laborator, procentul femeilor care lucrează în domeniile STEM și un glosar științific ilustrat. Portretele acestor deschizătoare de drumuri cuprind figuri binecunoscute, precum primatologa Jane Goodall sau pioniere mai puțin cunoscute, precum Katherine Johnson, fiziciană și matematiciană de culoare care a calculat traiectoria misiunii Apollo 11 pe Lună.
Femei în știință prezintă realizările femeilor cutezătoare care au deschis calea pentru generațiile următoare de specialiste în inginerie, biologie, matematică, medicină, astronautică, fizică și altele!
„Cea mai bună carte de știință a anului.” (BrainPickings) (©Editura Nemira) Traducere: Alexandra Florescu.


Poveste
6 din 6
Traducere
6 din 6
Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
6 din 6
Documentare
6 din 6
Scriitură
5 din 6

Nota mea

6 din 6

Articol

Bestseller New York Times Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea, de Rachel Ignotovsky apare la editura Nemira la începutul lunii septembrie.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu