• „Pentru că fiinţele puternice şi irezistibile sunt întotdeauna tolerante, răbdătoare şi înţelegătoare” - Alexandru Paleologu

De gardă-n noaptea de Crăciun - Adam Kay

<i>De gardă-n noaptea de Crăciun</i> - Adam Kay

Crăciunul bate la ușă, cârnații au fost afumați..., dar milioane de angajați din sistemul de sănătate merg la muncă. În acest cadou perfect pentru oricine a călcat vreodată pragul unui spital, Adam Kay face o incursiune în jurnalele sale, oferindu-ne o privire dincolo de perdeaua sanitară, una pe cât de amuzantă, pe atât de înfiorătoare, dar mereu emoționantă.
De gardă-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioadă a anului!
„Puțin spus ilar... O continuare de dimensiuni reduse, dar cu o compoziție perfectă a cărții O să vă cam usture, această pastilă de bună dispoziție cu iz de Crăciun continuă să aducă în prim-plan umorul negru și munca dedicată a celor din sistemul medical.” (Stylist) (©Editura Publica) Traducere: Florin Tudose.


Scriitură
4 din 6
Poveste
4 din 6

Nota mea

4 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu