• „Cine fuge de suferință, matematic ratează fericirea” - Alexandru Paleologu

Cum adoarme puiul meu? - Monica Sweeney

<i>Cum adoarme puiul meu?</i> - Monica Sweeney

Aceasta nu este doar o poveste de seară minunată. Ajută-l pe copilul tău să adoarmă cu ajutorul tehnicilor oferite de experți!
Să convingi seara un copil că trebuie să adoarmă poate fi o adevărată provocare. Cum adoarme puiul meu? oferă părinților care se confruntă cu această provocare strategii de somn testate de specialiști și garantează o experiență de lectură plăcută și liniștitoare. Ilustrațiile cu pui de animale care cască – de la ieduțul temător până la puiul de cangur toropit de somn – induc o atmosferă odihnitoare, în care copilul va fi îndemnat să caște odată cu micii eroi ai cărții. Până la sfârșitul poveștii, repetarea acestei tehnici sugestive îl va face și pe el somnoros, iar lectura de seară îl va purta pe nesimțite pe tărâmul viselor.
Cum adoarme puiul meu? este o poveste fermecătoare, de care copiii de toate vârstele se vor îndrăgosti și pe care își vor dori cu siguranță s-o audă în fiecare seară. Lectura textului, cu repetițiile lui, este profund liniștitoare și devine un instrument excelent în mâinile părinților care îl folosesc ca parte a unui program consecvent de pregătire a copilului pentru somn.” (Deborah Pedrick, fondator al Family Sleep Institute) (©Editura Litera)


Poveste
4 din 6
Scriitură
4 din 6
Grafică
6 din 6
Calitatea imaginilor
6 din 6

Nota mea

4 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu