• „Mirarea care generează filozofia este că tu nu ești tu, că există în noi înșine ceva mai adânc decât noi înșine” - Constantin Noica

Cum a ajuns regele din Elfhame să urască poveștile - Holly Black

<i>Cum a ajuns regele din Elfhame să urască poveștile</i> - Holly Black

O nuvelă ilustrată care completează trilogia Făpturile văzduhului, începută cu Prințul nemilos. A fost odată ca niciodată, un băiat cu limba ascuțită.
Înainte să devină un prinț nemilos și un rege malefic, a fost un copil al zânelor cu inima de piatră. Povestea de față aruncă o privire mai profundă asupra vieții dramatice a enigmaticului Înalt Rege al Regatului Elfhame și include detalii savuroase ale unor întâmplări dinainte de Prințul nemilos, o aventură care are loc după Regina fără regat și momente cunoscute din trilogia Făpturile văzduhului, relatate din perspectiva lui Cardan.
O întoarcere irezistibilă în lumea captivantă a Regatului Elfhame, la povestea de iubire, pericolul, umorul și drama care au fermecat cititorii de pretutindeni. Fiecare capitol este însoțit de ilustrații în culori, bogate și luminoase, transformând nuvela într-un volum de colecție deosebit.
Holly Black este autoarea a peste 30 de cărți fantasy pentru copii și adolescenți. A ajuns printre finaliștii Premiului Eisner și a primit Premiile Andre Norton, Mythopoeic și Newbery Honor. Romanele ei au fost traduse in 32 de limbi. Locuiește în Massachusetts împreună cu soțul ei Theo, și cu fiul lor, într-o casă cu o ușă secretă.
Rovina Cai este câștigatoarea mai multor premii pentru ilustrații si locuiește în Melbourne, Australia. Lucrează într-un studio intim situat într-o clădire veche, care a fost cândva mănăstire și e posibil să fie bântuită. (©Editura Storia Books) Traducere: Bogdan Voiculescu.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
4 din 6
Scriitură
1 din 6
Poveste
3 din 6

Nota mea

3 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu