• „Dragostea este misterul dintre doi oameni, nu asemănarea dintre ei” - John Fowles

Citeşte! Te rog, citeşte! - Felicitas von Lovenberg

<i>Citeşte! Te rog, citeşte!</i> - Felicitas von Lovenberg

Felicitas von Lovenberg s-a născut în Germania, în 1974, a crescut în Münsterland și a studiat istorie modernă la Bristol și Oxford. În 1998 a fost cooptată în redacția de foiletoane a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung; mai târziu a condus departamentul de literatură. Din 2016 este redactor la Editura Piper. Locuieşte împreună cu familia ei la München.
„Nu e nevoie să arzi cărțile pentru a distruge o cultură, este suficient să-i faci pe oameni să nu le mai citească”, spunea Ray Bradbury. Avem nevoie de cărți mai mult ca oricând, iar cărțile au nevoie de noi. Datorăm lecturilor noastre nu numai o mare parte din ceea ce suntem, ci în primul rând recunoașterea a ceea ce suntem capabili să fim. Pentru că nu ne transpunem viața în cărți, ci o descoperim în ele, iar o carte devine cu adevărat bună doar dacă are parte de cititori buni.
„Cu cât facem cunoștință cu mai multe cărți bune, cu atât se micșorează cercul celor de care ne simțim atrași.” - LUDWIG FEUERBACH
„Scriitor, carte și cititor – un triunghi în care cartea reprezintă mesagerul. Și toți trei fac parte dintr-un act de creație.” - MARGARET ATWOOD (©Editura Baroque Books&Arts) Traducere: Mihai Moroiu.


Traducere
5 din 6
Redactare
4 din 6
Poveste
5 din 6
Scriitură
5 din 6
Documentare
5 din 6
Grafică
6 din 6
Calitatea imaginilor
6 din 6

Nota mea

5 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu