• „A-ți găsi adevărata pereche înseamnă a găsi unica persoană alături de care fericirea este cu totul inocentă” - Iris Murdoch

Cimitirul animalelor - Stephen King

<i>Cimitirul animalelor</i> - Stephen King

Louis Creed, un doctor tânăr, pragmatic și raționalist, se mută împreună cu familia – soția, cei doi copii și motanul Winston Churchill – într-o casă victoriană din Ludlow, Maine. Printr-o stranie coincidență, proprietatea sa se află „la hotarul dintre lumea civilizată și cea sălbatică”, mărginită într-o parte de o șosea națională pe care trec într-una mașini în viteză și numeroase camioane, și de cealaltă parte de o pădure întinsă ce aparținuse indienilor Micmac. Toate evenimentele din carte, începând de la prima până la ultima pagină, vor fi determinate tocmai de vecinătatea cu această pădure misterioasă. Călăuzit de vecinul său, Jud Crandall, un bătrân născut în alte timpuri, în care oamenii aveau „relații mai strânse cu moartea”, Louis face o călătorie în tărâmul misterios al morții, un fel de coborâre mitică în Infern, din care se întoarce și nu prea... (©lauracaltea.ro) Traducere: Ruxandra Toma.


Poveste
6 din 6
Scriitură
6 din 6

Nota mea

6 din 6

Articol

Există vreun om în stare să reziste tentației de-a se juca de-a Dumnezeu? Mai ales dacă la mijloc e viața cuiva drag? Cine ar rezista tentației de a aduce înapoi din lumea morților o persoană iubită, dacă ar ști că are la dispoziție mijloacele de a o face? Și ce poate fi mai rău decât moartea cuiva drag? Doar mortul însuși.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu