• „Cine fuge de suferință, matematic ratează fericirea” - Alexandru Paleologu

Casa de lângă lac - Kate Morton

<i>Casa de lângă lac</i> - Kate Morton

Un roman-puzzle, o poveste surprinzătoare, emoţionantă şi plină de suspans, ce îmbină cu măiestrie secrete de familie, sentimente înăbuşite, locuri fermecătoare şi personaje de o forţă copleşitoare.
Bestseller internaţional, nominalizat în 2016 la Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year.
Romanele scriitoarei australiene Kate Morton s-au vândut în 10 000 000 de exemplare în peste 40 de țări.
Cornwall, iunie 1933. Domeniul familiei Edevane, Loeanneth, își așteaptă oaspeții pentru petrecerea tradițională de la mijlocul verii. Alice Edevane are 16 ani, o inteligența vie și vrea să fie scriitoare. Apropierea balului o emoționează peste măsură, iar motivele nu-i lipsesc – a scris o povestire polițistă după toate regulile artei și se pregătește să-și dezvăluie secretul: este îndrăgostită. Dar la miezul nopții, când focurile de artificii luminează cerul întunecat, familia Edevane va suferi o pierdere atât de grea, încât va părăsi Casa de lângă lac pentru totdeauna. (©Editura Humanitas Fiction) Traducere: Sînziana Dragoș.


Articol

Ultimul volum al lui Kate Morton, „Casa de lângă lac”, revelează trăsătura cea mai definitoare a scriiturii acesteia: Kate Morton este o maestră a romanului de atmosferă.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu