• „Omul înțelept nu pune la încercare nici femeia, nici paharul” - proverb persan

Casa de la Marginea Nopții - Catherine Banner

<i>Casa de la Marginea Nopții</i> - Catherine Banner

O insulă, un secol de iubiri, de drame, de mici întâmplări uimitoare și, uneori, de miracole.
Roman tradus în peste douăzeci de limbi, bestseller în topurile din principalele publicații anglo-americane, desemnat drept „una dintre cele mai bune cărți ale anului 2016“ de Sunday Express și Irish Independent înMarea Britanie, de Globe and Mail în Canada și de Kirkus Reviews, New York Magazine, Cosmopolitan și NPR în SUA.
Castellamare, o insulă imaginată în largul coastelor Siciliei, biciuită de sirocco și aflată sub protecția Sfintei Agata, suficient de îndepărtată de continent ca să fie uitată, dar nu îndeajuns încât să fie ocolită de freamătul și zbuciumul lumii. Inima insulei este Casa de la Marginea Nopții, un bar situat într-una dintre cele mai vechi clădiri de piatră, cu fațada acoperită de bougainvillea. Acesta este locul în care Amedeo Esposito, un copil abandonat din Florența ajuns medic, își găsește un cămin și mai ales dragostea, pentru a întemeia ceea ce a visat de când se știe: o familie. (©Editura Humanitas Fiction) Traducere: Irina Negrea


Traducere
6 din 6
Redactare
6 din 6
Poveste
5 din 6
Scriitură
5 din 6
Documentare
5 din 6

Nota mea

5 din 6

Articol

O insulă, un secol de iubiri, de drame, de mici întâmplări uimitoare și, uneori, de miracole, „Casa de la Marginea Nopții” este un roman tradus în peste douăzeci de limbi.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu