• „Timpul există ca toate lucrurile să nu se petreacă deodată în același timp” - Albert Einstein

Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat - Iulian Tănase

<i>Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat</i> - Iulian Tănase

În ziua când a împlinit patru ani, Sacha, un băiețel cu ochi mari, albaștri, și păr blond, cârlionțat, a primit în dar de la tatăl său un castel fermecat. În acest castel se petrec cele mai neobișnuite lucruri: creioanele colorate sunt șerpi multicolori, cu spatele anchilozat, scaunele sunt vulpi care se lasă fie îmblânzite, fie dresate, farfuriile cu supă sunt la fel de adânci ca lacurile și mările, miezul nopții și miezul de nucă sunt rude de gradul întâi, portocalele au ochi, gură și păr de mărar, masa e o casă cu patru picioare la adăpostul căreia Sacha se joacă cu tot felul de animale sălbatice imaginare.
Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat este o poveste despre dragostea dintre părinți și copii, despre forța imaginației și despre atenția și mirarea pe care copiii le pun în joc. Imaginația este miraculoasă, căci cu ajutorul ei putem face cele mai extraordinare lucruri sau putem inventa povești, care nu sunt mai puțin adevărate doar pentru că au fost inventate.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
6 din 6
Scriitură
6 din 6
Poveste
6 din 6

Nota mea

6 din 6

Articol

Editura Nemi de carte pentru copii lansează o minunată poveste pentru copiii de toate vârstele: „Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat”, de Iulian Tănase, cu ilustrații de Alexia Udriște-Olteanu.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu