• „Teama de ridicol determină în noi cele mai mari laşităţi” - André Gide

Alice în Țara Minunilor (cu ilustrații de Rébecca Dautremer) - Lewis Carroll

<i>Alice în Țara Minunilor (cu ilustrații de Rébecca Dautremer)</i> - Lewis Carroll

Alice, fetiţa cu imaginaţie nestăvilită, călătoreşte în lumea fantastică a viselor, unde totul este surprinzător. Se întâlneşte cu creaturi ciudate, care se comportă absurd şi care o determină să-şi folosească curiozitatea pentru a ajunge la capătul călătoriei. Spre deosebire de lumea reală, care e coordonată de norme şi de logică, Ţara Minunilor este o lume minunată, în care orice este posibil.
La 150 de ani de la apariţie, Editura Vellant vă oferă ediţia originală şi completă a acestei poveşti clasice, ilustrată de Rébecca Dautremer, ale cărei desene dau o viaţă vibrantă personajelor lui Caroll. Rébecca Dautremer este celebra ilustratoare a volumului Prinţese date uitării sau necunoscute, de asemenea apărut la editura Vellant. (©Editura Vellant) Traducere: Aurelia Ulici.


Calitatea imaginilor
6 din 6
Grafică
6 din 6
Scriitură
6 din 6
Poveste
6 din 6
Redactare
4 din 6
Traducere
6 din 6

Nota mea

6 din 6

Articol

Una dintre cele mai populare cărți pentru copii, Alice în Țara Minunilor este genul de carte pe care o poți descoperi și redescoperi la orice vârstă, iar în ultima vreme pe piața de carte românească au apărut mai multe cărți ilustrate pornind de la povestea lui Lewis Carroll.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu