• „Pentru a avea o căsătorie fericită, trebuie să-i spui partenerului totul, mai puțin lucrurile esențiale” - Cynthia Nelms

16 poezii de iubire pe care mi le-aș fi scris mie dacă aș fi fost tu - Iv cel Naiv

<i>16 poezii de iubire pe care mi le-aș fi scris mie dacă aș fi fost tu</i> - Iv cel Naiv

16 poezii de iubire pe care mi le-aş fi scris mie dacă aş fi fost tu este un volum care se citeşte în doi. Sau, cum au numit-o autorii, o „carte de citit cap în cap”. Dacă aveaţi nevoie de încă o dovadă că poezia aduce îndrăgostiţii împreună, aceste 16 poeme vă pot fi de folos. Fiecare dintre ele este tipărit astfel încât să poată fi citit în acelaşi timp de o pereche de îndrăgostiţi.
Incluse în cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 16 poezii ar putea fi 16 prilejuri de apropiere după o ceartă furtunoasă; sau 16 momente numai ale voastre în aglomeraţia de la metrou; sau 16 dovezi că, oricât de complicată e iubirea, poezia o poate face limpede preţ de câteva versuri.
De făcut cadou, de luat în vacanţă, de păstrat pe noptieră, de deschis atunci când vă e dor de jumătatea voastră mai bună, 16 poezii de iubire pe care mi le-aş fi scris mie dacă aş fi fost tu îşi aşteaptă continuarea în poveştile voastre. (©Editura Vellant)


Grafică
6 din 6
Scriitură
6 din 6
Redactare
6 din 6
Calitatea imaginilor
6 din 6

Nota mea

6 din 6

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu