• „La séduction: s’aimer un peu pour plaire beaucoup” - Yves Saint-Laurent

Din nou la Webstock: ediția 2016

Din nou la Webstock: ediția 2016

Am participat pentru prima oară la Webstock anul trecut și mi-am dorit să ajung și anul ăsta pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și tendințe din Social Media și online. Activitatea de blogger îmi ocupă aproape în totalitate timpul rămas liber și mi se pare important să particip la astfel de evenimente care mă pot ajuta să mă dezvolt pe plan profesional. Pentru că, deși pare o activitate făcută de plăcere, e, de fapt, o profesie atunci când i te dedici. Mai jos sunt informațiile legate de ediția de anul acesta, programul conferințelor și vorbitorii. În timpul evenimentului voi reveni cu informații live.

Pe 30 septembrie, comunitatea online locală își dă întâlnire la Webstock 2016, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al nouălea an consecutiv.

Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.Articole asemănătoare

Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Pe 2 octombrie, comunitatea online locală își dă întâlnire la Webstock 2015, cea mai importantă conferință dedicată social media din România. Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Secolul XXI va fi social sau nu va fi deloc, despre „Arta rețelelor sociale”, de Guy Kawasaki și Peg Fitzpatrick

„Arta rețelelor sociale” este o carte practică ce oferă sfaturi punctuale despre cum pot fi folosite cele mai populare platforme de Social Media, așa că este de folos celor care lucrează sau vor să lucreze în domeniu și care, neapărat, au și conturi pe aceste platforme. Nu e o carte care-ți explică ce înseamnă Facebook sau Google+ și la ce folosesc.

2 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu


  1. Diana Solomon 03-10-2016 16:37

    Ce mă bucur că ne-am întâlnit ^_^ !

    Raspunde
  2. Laura Câlțea 04-10-2016 19:46

    Și eu, îmi pare rău că n-am putut vorbi mai mult, oricum a fost ca un banc cum ne-am întâlnit toate trei la toaletă :)))