• „O fire blândă va lăsa în lume o amintire plăcută” - Proverb egiptean antic

Grupul Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017

Grupul Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017

În perioada 22 – 26 noiembrie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, cu reduceri de până la 85%, cadouri dulci pentru cititori, noutăți editoriale diverse și trei evenimente de lansare. 

Lansări de carte. Programul evenimentelor Grupului Editorial ALL. 
Grupul Editorial ALL vă invită să participați la trei lansări de carte în weekendul 25 - 26 noiembrie.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00, standul ALL
HOCUS, POCUS, PROTOZELUS! Spectacol de magie verde inspirat de basmul contemporan PROTOZELUL TRĂSNIT, de Daniel Eberhat. Toți copiii care participă la eveniment primesc supercadouri de la sponsorul nostru PARTYCENTER și cărți magice de la Editura Galaxia Copiilor. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 16:00, Sala „Bursa de Contacte”
ETERNA REÎNTOARCERE LA POEZIA EMINESCIANĂ. Lansarea celui mai nou volum de critică literară semnat de Alex. Ștefănescu: EMINESCU, POEM CU POEM.Invitați: Ion Caramitru și Rareș Bogdan. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 26 noiembrie, ora 13:30, standul ALL
INCURSIUNE ÎN CIMITIRUL VESEL DE LA SĂPÂNȚA. Lansarea cărții-eveniment CRUCILE DE LA SĂPÂNȚA, de Roxana Mihalcea. Invitați: Roxana Mihalcea și Dumitru Pop Tincu. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului

Noi apariții din toate domeniile

Noutățile Grupului Editorial ALL din categoria bestsellere internaționale vor fi disponibile la GAUDEAMUS cu reduceri substanțiale. Volume precum Defecți, de Cecelia Ahern, primul roman YOUNG ADULT semnat de autoarea bestsellerului internațional P.S. Te iubesc sau Houston, avem o problemă, de Kararzyna Grochola: O poveste tumultoasă și tragicomică, fac parte din categoria noutăților disponibile cu reduceri de până la 30%.

De discounturi se vor bucura și cititorii cărților eveniment Eminescu, poem cu poem. La o nouă lectură, de Alex. Ștefănescu: Eterna reîntoarcere la textul eminescian și Crucile de la Săpânța, de Roxana Mihalcea: O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean.

Și în cazul volumelor pentru copii Protozelul trăsnit, de Daniel Eberhat: Un basm contemporan pentru copii și părinți, Pisicile Războinice – Noua profeție. Cartea a VIII-a: Răsărit de Lună, de Erin Hunter și  Vreau să știu de ce, de Charlotte Grossetête vor fi prețuri speciale. 

Partenerii Grupului Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017 sunt ROM Autentic, Prăjitura Măgura, ULPIO și PARTYCENTER. Fiecare cumpărător al Grupului Editorial ALL va primi sâmbătă, 25 noiembrie și duminică, 26 noiembrie, cadouri dulci de la ROM Autentic, Prăjitura Măgura și ULPIO. Le mulțumim partenerilor noștri pentru susținerea oferită!Articole asemănătoare

Pentru o lume mai bună, citește-le copiilor povești! – O campanie a Editurii All

Pentru că mi-a plăcut ideea, m-am alăturat și eu campaniei Editurii All, Citește povești. Cred că nu e rău să ni se aducă aminte din când în când ceva de genul: „…pentru o viață sănătoasă, consumați povești de două ori pe zi”.

Editura All organizează o nouă ediție „Cartea în așteptare” la Gaudeamus 2015

Cartea în așteptare, frumoasa campanie de lectură pe care Editura All a inițiat-o la Bookfst 2015, va avea parte de o nouă ediție și la Gaudeamus 2015. Campania a fost primită cu entuziasm, au fost mulți cititori care au lăsat cărți în așteptare și, de asemenea, mulți elevi și studenți care s-au bucurat de darurile lor.

Cărți în pregătire la Publica în 2018

Anul acesta editorii Publica au ales multe titluri de nonficțiune de neratat: titluri de business, de economie comportamentală, cărți de popularizare a științelor, și biografii și memorii de impact.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu