• „Orice fericire e o capodoperă” - Marguerite Yourcenar

Grupul Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017

Grupul Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017

În perioada 22 – 26 noiembrie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, cu reduceri de până la 85%, cadouri dulci pentru cititori, noutăți editoriale diverse și trei evenimente de lansare. 

Lansări de carte. Programul evenimentelor Grupului Editorial ALL. 
Grupul Editorial ALL vă invită să participați la trei lansări de carte în weekendul 25 - 26 noiembrie.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00, standul ALL
HOCUS, POCUS, PROTOZELUS! Spectacol de magie verde inspirat de basmul contemporan PROTOZELUL TRĂSNIT, de Daniel Eberhat. Toți copiii care participă la eveniment primesc supercadouri de la sponsorul nostru PARTYCENTER și cărți magice de la Editura Galaxia Copiilor. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 16:00, Sala „Bursa de Contacte”
ETERNA REÎNTOARCERE LA POEZIA EMINESCIANĂ. Lansarea celui mai nou volum de critică literară semnat de Alex. Ștefănescu: EMINESCU, POEM CU POEM.Invitați: Ion Caramitru și Rareș Bogdan. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 26 noiembrie, ora 13:30, standul ALL
INCURSIUNE ÎN CIMITIRUL VESEL DE LA SĂPÂNȚA. Lansarea cărții-eveniment CRUCILE DE LA SĂPÂNȚA, de Roxana Mihalcea. Invitați: Roxana Mihalcea și Dumitru Pop Tincu. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului

Noi apariții din toate domeniile

Noutățile Grupului Editorial ALL din categoria bestsellere internaționale vor fi disponibile la GAUDEAMUS cu reduceri substanțiale. Volume precum Defecți, de Cecelia Ahern, primul roman YOUNG ADULT semnat de autoarea bestsellerului internațional P.S. Te iubesc sau Houston, avem o problemă, de Kararzyna Grochola: O poveste tumultoasă și tragicomică, fac parte din categoria noutăților disponibile cu reduceri de până la 30%.

De discounturi se vor bucura și cititorii cărților eveniment Eminescu, poem cu poem. La o nouă lectură, de Alex. Ștefănescu: Eterna reîntoarcere la textul eminescian și Crucile de la Săpânța, de Roxana Mihalcea: O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean.

Și în cazul volumelor pentru copii Protozelul trăsnit, de Daniel Eberhat: Un basm contemporan pentru copii și părinți, Pisicile Războinice – Noua profeție. Cartea a VIII-a: Răsărit de Lună, de Erin Hunter și  Vreau să știu de ce, de Charlotte Grossetête vor fi prețuri speciale. 

Partenerii Grupului Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017 sunt ROM Autentic, Prăjitura Măgura, ULPIO și PARTYCENTER. Fiecare cumpărător al Grupului Editorial ALL va primi sâmbătă, 25 noiembrie și duminică, 26 noiembrie, cadouri dulci de la ROM Autentic, Prăjitura Măgura și ULPIO. Le mulțumim partenerilor noștri pentru susținerea oferită!Articole asemănătoare

„Leonardo da Vinci”, de Walter Isaacson (fragment în avanpremieră)

În mod cert, una dintre cele mai importante apariții ale acestei veri pe piața editorială românească este biografia marelui artist renascentist Leonardo da Vinci, realizată de Walter Isaacson.

Noutăți literare (2-8 martie 2015)

De săptămâna asta mi-am propus să inaugurez o nouă categorie pe blog, intitulată „Noutăți editoriale”, unde să scriu puțin despre ultimele noutăți din domeniul editorial de care am aflat. Îmi propun să nu scriu mult, ca să nu vă plictisesc, dar suficient cât să vă faceți o idee despre cărțile care au mai apărut, alături de câteva articole interesante.

Noutățile editurilor Nemira și Nemi în toamna 2018

Toamna 2018 aduce la editurile Nemira și Nemi multe noutăți în colecțiile consacrate, de la cele mai interesante voci din literatura străină contemporană și până la cele mai îndrăgite serii pentru copii.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu