• „Drumul cunoașterii e de la complicat la simplu” - Alexandru Paleologu

Grupul Editorial Corint la Bookfest 2015

Grupul Editorial Corint la Bookfest 2015

Editurile Corint, Leda și Corint Junior vă așteaptă în perioada 20-24 mai în Pavilionul C1 din complexul expozițional Romexpo. Bestselleruri din colecţiile Corint Istorie, Fantasy Leda, 100% Iubire, Clasici ai Literaturii Universale sau cărți practice – toate pot fi achiziționate cu o reducere de minimum 25% sau la prețuri speciale de la 3 la 25 lei! În plus, vă sunt propuse o serie de evenimente: lansări, concursuri, momente pentru copii.

 

Evenimente și lansări la standul Corint 


Corint Istorie are două lansări la Bookfest 2015. Sâmbătă, de la ora 18.00, Emil Costantinescu, Marius Oprea și Liviu Tofan vă provoacă la o discuție despre cartea Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko, iar duminică, de la ora 14.00, are loc lansarea volumului ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni în prezența lui Răzvan Mihai Ungureanu, Luca Niculescu și Bedros Horasangian. 

Marina Almășan și invitații ei pregătesc lansarea cărții EU,... JAPONEZĂ! Jurnal de călătorie la Tokyo care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.

Copiii vor fi și ei invitați la standul Grupului Editorial Corint pentru două momente speciale: vineri, 22 mai, de la ora 10.00 are loc Confruntarea finală. Lecturi de vacanță din seria Generala, iar duminică la aceeași oră este organizată o lansare a cărții Roboții din familia mea de celebrul James Patterson. Nu vă așteptați la o lansare obișnuită! Cei prezenți vor asista la o demonstrație de robotică organizată de Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret și vor putea căștiga unul dintre microroboții de la Smarttoys. 

Toate evenimentele vor avea loc la standul Grupului Editorial Corint, Pavilion C1, Romexpo, București. Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul acestuia este gratuit.

 

Culoare și stil la standul Grupului Editorial Corint

 

Editura Corint publică în premieră Tărâmul viselor, o aventură în culori cu animale și mii de flori, ilustrată de Millie Marotta. Purtat de valul unei noi tendințe –cea a cărților de colorat pentru adulți – volumul ilustrat de Millie se înalță deasupra celorlalte titluri de gen prin calitatea ilustrațiilor și spiritul galez ce răzbate de dincolo de linia fină, atenția pentru detalii și modul unic prin care autoarea redă forța brută a sălbăticiunilor folosind delicate forme florale.
Acum cărțile de colorat concepute special pentru adulți, ideale ca formă de terapie împotriva stresului, sunt pe primele locuri în clasamente de vânzări din toată lumea. Iar una dintre cele mai vândute cărți de gen (bestseller Amazon și Sunday Mail) este Tărâmul viselor
Pe tot parcursul târgului, vizitatorii sunt invitați Pe aripile imaginației, în Tărâmul viselor, să dea culoare universului imaginat de Millie Marotta. 

 

Cea mai nouă colecție a Editurii Corint, Istorie cu blazon, iniţiată şi coordonată de Filip-Lucian Iorga, va avea la Bookfest încă două volume! La cărțile pline de savoarea vremurilor de altădată, Iașii de odinioară de Rudolf Suțu și Lumea era toată a mea. Amintirile unei prințese de Ana-Maria Callimachi, se adaugă ultimele două apariții: De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane de Sarmiza Cretzianu și Carol al II-lea al României. Regele trădat de Lilly Marcou.
Istoria cu blazon este istoria elitelor autentice. Este povestea unei lumi care a strălucit prin stil, inteligenţă, bun-gust şi subtilitatea conversaţiei de salon. Este istoria unor oameni care au fost binecuvântaţi nu numai cu avere şi ranguri, ci şi cu patriotism, spirit de sacrificiu şi simţul datoriei. Studii istorice, jurnale, memorii, monografii, evocări, literatură „cu ştaif”, reeditări sau mărturii inedite ne vor ajuta să recuperăm istoria dramatică şi plină de farmec a vechilor elite româneşti sau de pe alte meleaguri. Organizatorii au pregătit o surpriză: în fiecare zi a târgului, vizitatorii pot intra în atmosfera de epocă, la standul Grupului Editorial Corint, lăsându-se furaţi de lectură într-un fotoliu fermecat.

 

Noutăți la Bookfest 2015 

 

Editura Corint:
-    Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko
-    ISIS. Califatul terorii de  Loretta Napoleoni
-    Carol al II-lea al României. Regele trădat de Lilly Marcou
-    De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane de Sarmiza Cretzianu 
-    Moscova, 1941. Sfârşitul Blitzkrieg-ului de Rodric Braithwaite
-    Dezastrul de la Cernobîl. Mărturii ale supravieţuitorilor de Svetlana Aleksievici
-    Masacrul din Darfur. Singur împotriva răuluide Mukesh Kapila
-    Contele de Monte-Cristo (vol. 1 & 2) de  Alexandre Dumas  
-    Amintiri din Casa morților de Dostoievski
-    O pagina de dragoste de Émile Zola
-    Ben-Hur. O poveste despre Hristos de Lew Wallace
-    Dama de pica si alte proze de Aleksandr Sergheevici Puşkin
-    Litera stacojie de Nathaniel Hawthorne
-    Millie Marotta ilustrează Tărâmul viselor. O aventură în culori cu animale și mii de flori – carte de colorat pentru adulți

Editura Leda: 
-    Four. O antologie DIVERGENT de Veronica Roth
-    Onix (cartea a doua din seria LUX) de  Jennifer L. Armentrout
-    Anna în veşmânt de sânge (vol I din seria Anna în Veşmânt de Sânge) de Kendare Blake  
-    Geometria iubirii de Jessica Levine  

Corint Junior:
-    Roboții din familia mea de James Patterson
-    Seria Isteț de mic –  Pregătirea preșcolarului
-    Atlas ilustrat pentru copii
-    Colecția Baby Looney Tunes

Laura Câlțea

Laura Câlțea

Cititoare împătimită, m-am apucat de scris din nevoia de a împărtăși frumusețea adunată în cărți. Mai multe despre mine aici.


Articole asemănătoare

Concurs: câștigă un voucher de 100 de lei pentru #Bookfest13 (concurs #2) [încheiat]

#Bookfest13 Concurs #2: pentru a veni în întâmpinarea cititorilor veniți la târg, Asociația Editorilor din România, organizatorii Bookfest, oferă prin concurs mai multe vouchere de 100 de lei fiecare cu care vă puteți cumpăra (o parte din) cărțile pe care le doriți la târg.

Polirom și Cartea Românească la Bookfest 2015

La Bookfest 2015, Editurile Polirom şi Cartea Românească vor participa cu peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere (20-50%). La standul celor două edituri vizitatorii târgului vor putea găsi cele mai recente apariţii (circa 400 de titluri noi de la ediţia anterioară a târgului), pachete promoţionale, dar şi 150 de titluri-surpriză cu reducere de 50%.

Noutăți literare 26 iunie-17 septembrie 2017

Noutățile literare ale verii 2017: 26 iunie-17 septembrie 2017.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu