• „…eu gândesc că frumos este ceea ce este iubit” - Sappho

Concursul de debut „Max Blecher”, ediția a V-a

Concursul de debut „Max Blecher”, ediția a V-a

Casa de Editură Max Blecher organizează a V-a ediție a concursului anual de debut, continuând inițiativa pornită în 2011, al cărei scop este descoperirea și publicarea unor autori valoroși nedebutați în volum. Un concurs deschis poeților care nu au publicat editorial, câștigătorul fiind ales de către cei trei membri ai juriului: Ruxandra Cesereanu, Nicolae Coande și Claudiu Komartin.

La fel ca în anii precedenți, condiția principală de participare este să nu fi debutat în volum. Nu există limită de vârstă pentru înscriere. Premiul constă în publicarea manuscrisului câștigător și lansarea cărții la târgul de carte Gaudeamus (din noiembrie 2015).

Adresa de e-mail la care manuscrisele vor fi înscrise este debutmaxblecher@gmail.com. Data limită de trimitere: 1 octombrie 2015. Nu există condiţii în ce privește numărul de pagini, fontul ales pentru paginare, formatul în care va fi trimis manuscrisul.

La edițiile precedente, câștigători au fost: Matei Hutopila (n. 1987), Anatol Grosu (n. 1983), Florentin Popa (n. 1989) și Ștefan Ivas (n.1983). Organizatorii speră să găsească și anul acesta un debutant de același calibru.



Articole asemănătoare

AristoCats Bistro

Pe una dintre străduțele vechi din centrul Bucureștiului, am descoperit într-o zi (chiar vizavi de liceul unde mi-am petrecut adolescența, ah!, de-ar fi fost și-atunci…), un bistro elegant și simpatic: AristoCats.

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, ediția a VI-a

Muzeul Literaturii Române Iași lansează înscrierile pentru cea de-a VI-a ediție a Concursului Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, organizat în luna noiembrie 2015. Concursul este destinat autorilor români de orice vârstă, din România și din afara granițelor țării, care nu au debutat în volum și nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor.

Editura Cutiuţa cu poveşti lansează concursul literar „Inteligenţe multiple”

Îţi place să stârneşti dezbateri, să sprijini descoperiri, să încurajezi curiozitatea? Te-ai gândit vreodată să scrii poveşti pentru copii?

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu